Wijntraining Online

Wijn is populair! Steeds meer mensen genieten van wijn. Dat wijn populair is onder zowel jongeren als ouderen zien we niet alleen terug in de stijgende consumptie, maar ook in de groeiende vraag naar wijntrainingen. Wijnliefhebbers ontbreekt het vaak aan tijd om avonden te studeren of een wijncursus te volgen. Wijntraining-Online.nl biedt hierin de uitkomst!

header_wijntraining_online 

BASIS NIVEAU WTOL 2 | SVH 2 “SMAAKTYPE VAN DE WIJN”

Het basis programma leidt je in twaalf hoofdstukken door de verschillende smaaktypes van wijn. Iedere hoofdstuk gaat in op de smaak van wijn, maar ook over het moment waarop je deze goed kan drinken. Op deze manier wordt leren over wijn leuk en toegankelijk voor iedereen! Je vindt voor iedere smaak en ieder moment de lekkerste wijnen. Je ontvangt na het succesvol afronden van de online training het officiële certificaat niveau 1.

GEVORDERDE NIVEAU WTOL 3 | SVH 3

Op het E-Learn gedeelte van wijntraining-online.nl vindt u 32 modules die u voorbereiden op het SVH 3 examen. Alle wijngebieden over de gehele wereld worden aangeboden via de unieke leermethode 'game learning'. Online wijnkennis opdoen in een combinatie van horen, zien en interactie zorgt voor optimale leerprestaties.

WIJNTRAINING-ONLINEimac-wijntrainingkopie_1 OOK OP DE SMARTPHONE

'Van Liefhebber naar Kenner' is een leuke en leerzame app met 700 vragen over wijn. In twaalf hoofdstukken, ingedeeld op smaakprofiel van de wijn leert u spelenderwijs over wijn. Daarnaast kunt u deze app gebruiken ter voorbereiding op het examen voor het wijncertificaat. Oefen en test uw kennis op momenten dat het u uitkomt! De app is te vinden in de App store voor € 3,99.


MEER WETEN?

Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)79 36 34 800 of mailen naar info@orbwijn.nl of kijken op http://wijntraining-online.nl

BEKIJK DE DEMO VAN DE WIJNTRAINING ONLINE OP YOUTUBE

Neem voor meer informatie over de Wijnverkooptraining contact op met Customer Service via +31 + (0)79 36 34 777 of met uw Rayon Manager.

Actueel

Oud Reuchlin & Boelen Wijnimporteur

Wereldprimeur! Allereerste interactieve wijnproeverij in VR.

Een kijkje nemen in de wijngaarden van Bodegas Vicente Gandía of een rondleiding door de kelders onder leiding van eigenaar Javier Gandía, terwijl je zijn wijnen proeft: binnenkort hoeven we daar niet meer voor naar Valencia.

Meer weten? »
Oud Reuchlin & Boelen
Röntgenlaan 21
2719 DX ZOETERMEER
Tel: +31 (0) 79 363 48 00
E-mail: info@orbwijn.nl
BTW nr. NL 8114 73 405B01
Volgt u ons al?
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Bekijk ons via LinkedIn
  • Bekijk ons via Pinterest
Hier goede huiswijn.nl Landelijke branchevereniging van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren.

Home | Contact

Leveringsvoorwaarden

© Oud Reuchlin & Boelen | Alle rechten voorbehouden