Ik verkoop wijn in de horeca

“Ik verkoop wijn in de horeca” is een leuk, toegankelijk maar vooral handig boekje voor nieuwe medewerkers in de horeca. Als nieuwe medewerker in de bediening wilt u niet met een mond vol tanden staan als u vragen over de huiswijn krijgt. Dit boekje helpt om alle vragen die gasten stellen over wijn te beantwoorden. Frisse schrijfstijl en gericht op jonge beroepsgroep.

Vlot verkoopboek voor starters in de bediening

Ik_verkoopOm jonge vakmensen enthousiast te maken voor wijn en voor een dienstverlenend beroep in de horeca, is dit praktijkhandboek bewust laagdrempelig gehouden. Door de frisse schrijfstijl en vormgeving maakt het boek op eigentijdse wijze de lezer vertrouwd met begrippen als gastgerichtheid, communicatie en het verkopen van wijn in de horeca. Ook wordt inzicht gegeven in de veelomvattende bedieningstaak gecombineerd met de opbouw van kennis van wijn en van de wijn-spijs-combinaties.

Ruit & Rijst

Het boek staat vol krachtige beeldende teksten en ezelsbruggetjes, die op de werkvloer goed van pas komen. Het schrijversduo Ruit & Rijst (Noële Ruitenberg en Magda van der Rijst) heeft reeds een groot aantal informatieve (wijn) boeken op haar naam staan. Dit keer richten zij zich voor het eerst op de startende wijnprofessional in de horeca.

Actueel

Oud Reuchlin & Boelen Wijnimporteur

Wereldprimeur! Allereerste interactieve wijnproeverij in VR.

Een kijkje nemen in de wijngaarden van Bodegas Vicente Gandía of een rondleiding door de kelders onder leiding van eigenaar Javier Gandía, terwijl je zijn wijnen proeft: binnenkort hoeven we daar niet meer voor naar Valencia.

Meer weten? »
Oud Reuchlin & Boelen
Röntgenlaan 21
2719 DX ZOETERMEER
Tel: +31 (0) 79 363 48 00
E-mail: info@orbwijn.nl
BTW nr. NL 8114 73 405B01
Volgt u ons al?
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Bekijk ons via LinkedIn
  • Bekijk ons via Pinterest
Hier goede huiswijn.nl Landelijke branchevereniging van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren.

Home | Contact

Leveringsvoorwaarden

© Oud Reuchlin & Boelen | Alle rechten voorbehouden