Hier Goede Huiswijn

Hier_goede_huiswijn_Logo_RGBRegelmatig verschijnt het onderwerp ‘huiswijnen’ in de media. De kwaliteit van de huiswijnen neemt langzaamaan toe maar de Nederlandse horecabezoeker wordt nog steeds regelmatig teleurgesteld. Grootschalig onderzoek onder zowel horecabezoekers als horecaondernemers, laat zien dat de kwaliteit van geschonken huiswijnen in Nederlandse cafés en bars te wensen overlaat. Zo bestempelt slechts 2,8% van de ondervraagden horecabezoekers de kwaliteit van de huiswijn in een etablissement met ‘goed’. Uit het onderzoek blijkt tevens dat horecabezoekers goed glaswerk, duidelijkheid over de wijn, getraind personeel en een goede prijs-kwaliteit verhouding erg belangrijk vinden. Oud Reuchlin & Boelen geeft gehoor aan deze geluiden en start daarom een nieuw initiatief om het kwaliteitsimago van huiswijnen in de horeca te verbeteren en huiswijn zo het visitekaartje te maken van het etablissement.

Verhogen van wijnbeleving en kwaliteit

Horecaondernemers die deelnamen aan het onderzoek, blijken zich vaak gedwongen te voelen om voor bepaalde wijnen van hun vaste leverancier te kiezen of verliezen het overzicht door het ruime aanbod aan ‘goedkope’ wijnen. Het schenken van een goede huiswijn wordt door horecaondernemers vaak onderschat, terwijl het juist een erg belangrijke factor is in de beleving van de gast.

Wij vinden het schenken van een goede huiswijn van groot belang en introduceren daarom het ‘Hier Goede Huiswijn’ programma. Het initiatief is gericht op het cafe en bar segment in de Nederlandse horeca. Met het programma willen we de beleving en de kwaliteit van huiswijnen verbeteren en daarmee de huiswijn een beter imago geven.


Hier Goede Huiswijn programma

Het Hier Goede Huiswijn programma biedt de horeca ondernemer een uitgebreid pakket met tips & tricks om meer wijnbeleving toe te voegen in het etablissement. Wijntraining van het personeel is hier een belangrijk onderdeel van. Daarnaast biedt het programma een aantal unieke reclamematerialen die de zichtbaarheid van de huiswijn verhogen. Om de kwaliteit van de huiswijn te kunnen garanderen, zijn er voor het Hier Goede Huiswijn programma een aantal kwalitatieve huiswijnen, waaronder bekende merken als Lindeman’s, Slurp! en Luigi Bosca geselecteerd uit zowel de nieuwe als de oude wereld.


Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)79 36 34 800 of mailen naar info@hiergoedehuiswijn.nl

Actueel

Oud Reuchlin & Boelen Wijnimporteur

Wereldprimeur! Allereerste interactieve wijnproeverij in VR.

Een kijkje nemen in de wijngaarden van Bodegas Vicente Gandía of een rondleiding door de kelders onder leiding van eigenaar Javier Gandía, terwijl je zijn wijnen proeft: binnenkort hoeven we daar niet meer voor naar Valencia.

Meer weten? »
Oud Reuchlin & Boelen
Röntgenlaan 21
2719 DX ZOETERMEER
Tel: +31 (0) 79 363 48 00
E-mail: info@orbwijn.nl
BTW nr. NL 8114 73 405B01
Volgt u ons al?
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Bekijk ons via LinkedIn
  • Bekijk ons via Pinterest
Hier goede huiswijn.nl Landelijke branchevereniging van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren.

Home | Contact

Leveringsvoorwaarden

© Oud Reuchlin & Boelen | Alle rechten voorbehouden