Bestellen

ss

Bestellen en inloggen voor klanten

Als relatie van oud Reuchlin & Boelen heeft u een eigen inlogcode en wachtwoord. Via de inlogbutton bovenaan de webpagina, krijgt u toegang tot de wijnen in de wijnwijzer. Uw inlognaam is uw klantnummer en het wachtwoord is de postcode van het afleveradres. Deze kunt u terugvinden op uw factuur.  Beschikt u niet over deze gegevens, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier en uw inlogcode en wachtwoorden worden per e-mail naar u verzonden. Na het inloggen kunt u gemakkelijk uw favoriete wijnen in uw bestellijst plaatsen en uw bestelling mailen naar de Afdeling Verkoop.

Nieuwe klanten

Bent u nog geen relatie van Oud Reuchlin & Boelen, maar wel geïnteresseerd in het afnemen van onze wijnen? Mail dan uw gegevens naar info@orbwijn.nl of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wijnwijzer

In de wijnwijzer vindt u een schat aan informatie over alle wijnen uit ons assortiment. U kunt hier terecht voor afbeeldingen, omschrijvingen en wijn- en spijscombinaties. Zoek uw favoriete wijn in onze wijnwijzer.  

Actueel

Oud Reuchlin & Boelen Wijnimporteur

Wereldprimeur! Allereerste interactieve wijnproeverij in VR.

Een kijkje nemen in de wijngaarden van Bodegas Vicente Gandía of een rondleiding door de kelders onder leiding van eigenaar Javier Gandía, terwijl je zijn wijnen proeft: binnenkort hoeven we daar niet meer voor naar Valencia.

Meer weten? »
Oud Reuchlin & Boelen
Röntgenlaan 21
2719 DX ZOETERMEER
Tel: +31 (0) 79 363 48 00
E-mail: info@orbwijn.nl
BTW nr. NL 8114 73 405B01
Volgt u ons al?
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Bekijk ons via LinkedIn
  • Bekijk ons via Pinterest
Hier goede huiswijn.nl Landelijke branchevereniging van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren.

Home | Contact

Leveringsvoorwaarden

© Oud Reuchlin & Boelen | Alle rechten voorbehouden