Wijnhuizen

Ilja Gort

In 1994 kocht Ilja Gort Château de la Garde, een 13e eeuws wijnkasteel in de buurt van Saint-Émilion. Prachtig gelegen, te midden van zijn 25 hectare wijngaarden van de beste grondsoort. Sinds 2010 is de naam van het château veranderd in Château la Tulipe de la Garde.


De wijngaarden op het château zijn onderverdeeld in 30 percelen die apart gevinificeerd worden en bestaan uit 80% merlot, 15% cabernet sauvignon en 5% cabernet franc. Zorgvuldige, handmatige oogstselectie en de hoogste kwaliteitsnormen worden gewaarborgd door de wereldberoemde winemaker Michel Rolland. Sinds een aantal jaren wordt de handmatige oogst verricht met Nederlandse plukkers.


In Bordeaux worden mooie complexe wijn met veel nuances gemaakt. Maar voor een lekkere, recht voor z’n raap boerenwijn is dit klimaat niet geschikt. Daarom produceert Ilja Gort in de zon doorstoofde Languedoc, SLURP! Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. En de SLURP! wijnen zijn ook verkrijgbaar in PET flesjes. Ideaal voor buitenevenementen, catering of andere locaties waar een stoere no-nonsense uitstraling past.

Website
www.tulipe.nl


Meer weten over Ilja Gort? Neem dan contact met ons op
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9
Oud Reuchlin & Boelen
Röntgenlaan 21
2719 DX ZOETERMEER
Tel: +31 (0) 79 363 48 00
E-mail: info@orbwijn.nl
BTW nr. NL 8114 73 405B01
Volgt u ons al?
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Bekijk ons via LinkedIn
  • Bekijk ons via Pinterest
Hier goede huiswijn.nl Landelijke branchevereniging van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren.

Home | Contact

Leveringsvoorwaarden

© Oud Reuchlin & Boelen | Alle rechten voorbehouden