Assortiment

ss

Wijnhuizen

De moderne consument weet wat hij wil en houdt van variatie. Op die wisselende vraag heeft Oud Reuchlin & Boelen steeds een passend antwoord. Ons assortiment kwaliteitswijnen bestrijkt alle belangrijke wijngebieden van de wereld en is voor alle smaken en prijsklassen. Een uitgelezen aanbod van prominente wijnhuizen. Zorgvuldig geselecteerd en regelmatig gecontroleerd. En altijd aansluitend bij de meest recente ontwikkelingen in de markt. Bekijk hier onze wijnhuizen.

Wijnwijzer

In de wijnwijzer vindt u een schat aan informatie over alle wijnen uit ons assortiment. U kunt hier terecht voor afbeeldingen, omschrijvingen en wijn- en spijscombinaties. Zoek uw favoriete wijn in onze wijnwijzer.

Inloggen voor klanten

Uiteraard is niet alle informatie in onze database door iedereen te bekijken. Daarom krijgt u als relatie van oud Reuchlin & Boelen een eigen inlogcode en wachtwoord. Via de inlogbutton bovenaan de webpagina, krijgt u toegang tot alle wijnen in de wijnwijzer.

Bent u nog geen relatie van Oud Reuchlin & Boelen, maar wel geïnteresseerd in het afnemen van onze wijnen?Mail dan uw gegevens naar info@orbwijn.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u al een bestaande relatie van Oud Reuchlin & Boelen, maar weet u uw inloggevens niet? Laat dan uw gegevens op het contactformulier achter en uw inlogcode en wachtwoorden worden per e-mail naar u verzonden.

Actueel

Oud Reuchlin & Boelen Wijnimporteur

Wereldprimeur! Allereerste interactieve wijnproeverij in VR.

Een kijkje nemen in de wijngaarden van Bodegas Vicente Gandía of een rondleiding door de kelders onder leiding van eigenaar Javier Gandía, terwijl je zijn wijnen proeft: binnenkort hoeven we daar niet meer voor naar Valencia.

Meer weten? »
Oud Reuchlin & Boelen
Röntgenlaan 21
2719 DX ZOETERMEER
Tel: +31 (0) 79 363 48 00
E-mail: info@orbwijn.nl
BTW nr. NL 8114 73 405B01
Volgt u ons al?
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Bekijk ons via LinkedIn
  • Bekijk ons via Pinterest
Hier goede huiswijn.nl Landelijke branchevereniging van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren.

Home | Contact

Leveringsvoorwaarden

© Oud Reuchlin & Boelen | Alle rechten voorbehouden